Elbåtsprojektet fortsätter. Vi har precis bestämt oss för att köpa in en roddbåt 430 std vilken i sig har en mycket lättdriven skrovform. Under sommaren blir det solpaneler, batterier, motor och en massa testande. Fortsättning följer.

Kaffe är viktigt både för våra anställda och kunder. Nu har vi köpt in grymt gott kaffe, “Mauro” från JB Coffee. Köpet genomfördes givetvis på Bappnet, vår plattform för mobil e-handel. Kom in och provsmaka en kopp!

Vi söker mer personal. Vi hoppas att det dyker upp en och annan driven och duktig utvecklare på speeddating arrangerat av Microsoft och IAMCP den 17:e mars.

Nu har vi fått batteriet till Automat-sensorn. Så nu återstår att skapa själva chassit (3-D skrivare) och sen montera och finkalibrera. Backapp blir första ”joystick-”stol vad vi vet.

Ett av landets stora verk ger oss förtroendet att svara för arkitekturen kring utbetalningar. Det är ett långt och intressant uppdrag med mycket ny teknik och stora utmaningar.

Flera nya uppdrag på ingång. Vi ska bygga plug-in funktioner till ett större stödsystem inom industrin och även stötta en elgrossist med deras stödsystem för verksamheten. Kul och inspirerande uppgifter.

Årets Cykelvasa genomförd med topplaceringar av oss själva och våra medbjudna samarbetspartners och kunder. Nu väntar ett tufft år för att toppa prestationen 2014.

Sedan något år tillbaka har planer funnits att starta ett nytt verksamhetsområde som konsulter inom byggbranschen. Vi startar idag Panaco och välkommnar Antti Paananen till verksamheten.

TIll helgen kör vi Sthlmbike.se. Vi blir 10 åkare som rullar runt på Stockholms gator i ett makligt tempo.I klunga finns både kunder, partners och några av oss. Hojar och kläder blir stripat – Goodminton! Schysst frukost utlovas i Kungsträdgården.

Cykelvasa genomförd. Vi blev till slut fyra tappra åkare som presterade bra. Bäst av oss hamnade Per på Cykelvasans video bevisligen med punkteringsproblem. http://www.youtube.com/watch?v=5QTPFim96bQ

Vilket härligt regn! Efter regn kommer solsken och snart börjar våra semestrar. Vi tackar alla våra kunder och samarbetspartners för en härlig vinter och vår. Men lugn, vi finns tillgängliga över hela sommaren, om än i kortbyxor och med glass …

2012-06-25 Read more »

AW After Work AW och invigning. Ett speciell tillfälle att träffa oss, våra kunder och samarbetspartners. DJ Stefan spelar skivor, Skidleaasing visar årets filmer, Golfbutiken ger tips och råd om swingen samt massa snack om det senaste inom system- och …

2012-04-24 Read more »

För att snabbare kunna ta oss mellan kundbesök och konsultuppdrag finns nu ett antal företagscyklar till förfogande. Med anledning av vår framgång inom rekrytering och varumärkesprofilering “på två hjul” så satsar vi än mer på detta som en marknadsföringskanal. Förutom …

2012-04-20 Read more »

Nytt (riktigt kul) uppdrag inom nöjesindustrin vilket innebär att stötta och utveckla marknadsnärvaro och försäljning åt Cantaquiz, ett mjukvarubaserat spel som preliminärt körs som företagsaktivitet på konferenser. Det är en fantastiskt bra kombination av “Så ska det låta”, “Karaoke” och …

2012-04-18 Read more »

Det är dags att anmäla sig till Luminary Cloud Seminar. Goodminton arrangerar tillsammans med våra partners inom Luminary ett halvdagsseminarie om det hetaste inom “molnet”. Anmäl dig på www.luminary.se/cloud/

Månadsmöte imorgon. Vi river av försäljningsläget och avslutar kvällen med en 7-rätters middag. Input sökes för fler medarbetare och nya spännande tekniska lösningar.

Hemsidan har lyfts med hjälp av Zcribe. Det är ett verktyg som får statiska sidor att helt plötsligt bli redigerbara till en mycket rimlig peng. Kolla det funkade här!!!!!