Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/alpsjose/domains/goodminton.se/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/alpsjose/domains/goodminton.se/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663
Uppdrag och projekt - Goodminton

Uppdrag och projekt

Våra interna projekt drivs affärsmässigt och ger våra konsulter möjlighet att testa och tillämpa den senaste tekniken likväl som att laborera med affärsmodeller.

Kunskaperna ger oss fördelar och detta tar vi med oss till våra kunder.

Bappnet

Med Bappnet kan du tjäna pengar till dig själv, ett lag eller en klass. Konceptet är unikt och helt mobilbaserat. De leverantörer som finns i Bappnet är alla mycket noga utvalda för sina produktegenskaper och höga kvalitet till rimligt pris.

Som duktig återförsäljare kan du leva på din försäljning i Bappnet. Är ni ett lag eller en klass som samlar pengar till en resa så kommer ni att kunna åka längre, bo bättre och kunna göra mer saker genom en fördelaktig intjäningsmodell.

Bappnet innehåller en mobil e-handel samt ett speciellt projektverktyg där man kan lägga upp sina försäljningsmål, tidplaner samt bygga gruppen som ska uppnå resultatet.

Läs mer på www.bappnet.se.

Electrosurf

En ny fluga – surfbrädor som drivs i farter på 30 knop på batteri. Dels driver Electrosurf uthyrning av en lite långsammare bräda i vattnen kring Kungsholmen men de har även den snabba brädan i vatten där det är tillåtet att köra 30 knop. Perfekt aktivitet för adrenalinstinna, svensexor, företagsevent och möhippor likväl som lugna turer och lite mysfaktor.

Goodminton har byggt webben samt systemen för uthyrning och för försäljning.

Läs mer på www.electrosurf.se.

Backapp-stolen

Det här var en mycket inspirerande utmaning. Backapp-stolen vickar fram och tillbaka, precis som en joystick. Goodminton använder sensorer, batteri samt ett specialutvecklat chassi och har byggt en produkt som översätter stolens rörelser till spelfunktionalitet på din dator. Genom dessa rörelser så stärker användaren sin core-muskulatur och stolen är på så vis en mycket bra rehabiliteringslösning för dem med ryggproblem.

Lösningen fungerar ihop med Sensamove vilket är ett program som används av kiropraktorer. Men man kan även spela ett antal arkadspel. Lösningen har ett administrativt gränssnitt för att ställa hastighet och sensibilitet samt att det visar rörelsestatistik.

Aparka

Ett pågående projekt. Lösningen är ett låsbart cykelställ med möjlighet till laddning för dem med el-cykel. Aparka öppnas och låses med ditt SL-kort eller en låsbricka. Det går att söka ledig plats och förhandsboka genom en Aparka-app. Aparka innefattar även intäktsmöjligheter genom parkeringsavgift likväl som en lämplig yta för utomhusreklam. Målsättningen är att kunna erbjuda cyklister säkra parkeringsplatser vid strategiskt viktiga knutpunkter för pendlare likväl som till dem som vill parkera säkert utanför affärer och gallerior.

Goodminton driver affärskonceptet i Sverige samt sköter viss drift- och systemutveckling.

Kunduppdrag

  • TDC – systemförvaltning och nyutveckling
  • Solna Stad – projektledning
  • Maries – projektledning byte affärssystem
  • Sollentuna Kommun – projektledning byte verksamhetssystem
  • Evry – systemutveckling, specialistinsatser
  • SL – projektledning inom försäljning
  • HM – systemutveckling telefoni
  • TryggHansa – systemförvaltning

 

 

 

bappnet-screenshot

 

logo-electrosurf

electrosurf-foto-1

backap-chair

 

aparka-1

aparka-2