Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/alpsjose/domains/goodminton.se/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/alpsjose/domains/goodminton.se/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663
Jobba hos oss - Goodminton

Jobba hos oss

Goodminton blir din bästa arbetsgivare någonsin!

OK, kul att du hittade hit!

Jag tänker mig att det finns några faktorer som påverkar Ditt val av arbetsgivare.
Vanligtvis är det lön, arbetsuppgifter, trygghet, kompisar och möjlighet till utveckling. Det är väl inget bolag som inte gör sitt yttersta för att uppnå detta? Vad skiljer då oss från andra?

Den stora skillnaden kan vara mjuka värden; att du blir sedd och får ta utrymme, att du gillar och kommer in i vår kultur och att du själv med stolthet kan berätta för din omgivning att Goodminton banne mig är en arbetsgivare som har det lilla extra.

Det lilla extra finns där kombinationen av rätt människor samverkar. Varje dag är jättekul och det finns ständigt saker framför oss, och bakom oss, som tillsammans bygger vår historia och utvecklar oss som personer. Du som person är minst lika viktig här – ge lite så har du enormt mycket tillbaka.

I dagsläget har vi några av landets främsta .Net utvecklare hos oss. Vi har enormt erfarna IT-projektledare och ett par internationellt ansedda verksamhetskonsulter. Oavsett om du är på väg upp eller har kommit en bit på resan så har du utbyte av kompetens och erfarenhet.
Vi arbetar både som resurskonsulter, med egna kunder och tredjeparts plattformslösningar Här finns alla möjligheter till en givande vardag.

Du ringer oss – eller vi ringer dig! Låt oss prata om dig och vad du vill. Känns allt rätt och bra så är du välkommen till oss!

Ring 070-760 66 24 om du tycker ovanstående passar in på dig.
/Henrik

Klicka här för att maila Ditt CV

Ditt CV behandlas konfidentiellt. Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter.